ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Zprávy a aktuality V Praze začal veletrh FOR HABITAT

V Praze začal veletrh FOR HABITAT

V Praze začal veletrh FOR HABITAT
22. 3. 2018 / Autor: designshaker.cz

Pokud se zajímáte o inovace a nejnovější trendy v bydlení, navštivte největší soubor jarních veletrhů bydlení - FOR INTERIOR, FOR GARDEN, FOR HABITAT a přehlídky designu DESIGN SHAKER a DESIGN V KOUPELNĚ. Od 22. do 25. března v PVA EXPO PRAHA budete mít jedinečnou možnost seznámit se s novinkami a kolekcemi etablovaných i začínajících značek.

Pětadvacátý ročník veletrhu pro odborníky i laiky odstartoval právě dnes. V šesti výstavních halách výstaviště lze zhlédnout nejmodernější trendy v zahradní technice a architektuře, výbavě interiérů, nově jsou k vidění i aktuální trendy v oblasti výbavy koupelen.

Odborníci, firmy hledající nové zakázky nebo laici prahnoucí potěšit své oko, ulevit peněžence a udělat si radost rukodělnou drobností mají možnost navštívit tuto tradiční jarní událost až do neděle.

For habitat je součástí souběhu pěti veletrhů, z nichž každý nabídne svým návštěvníkům to nejzajímavější. Jedná se o veletrhy For garden, For interior, Design shaker, Design v koupelně a Bydlení, nové projekty.

Design v koupelně zahrnuje prezentace designových koupelnových produktů, designových řad a koupelnových konceptů výrobců a zástupců domácích i světových značek. Jedná se o ojedinělou akci tohoto druhu u nás. Součástí tohoto projektu budou kromě výstav také přednášky, diskuse, prezentace firem a poradenství.

Součástí prezentace výstavy je doprovodný program plný přednášek, seminářů a workshopů. Konkrétně veletrh nabídne Den v italském stylu, floristickou show se zajímavými osobnostmi nebo víkendové worshopy designérů. Představeny budou i čtyři aktuální trendy ve vylepšení interiéru.

Poslání veletrhu

Při samotném slavnostním zahájení se hovořilo o poslání události. Pavel Sehnal zdůraznil, že veletrh obsáhl celé výstaviště a uvedl také důležitost spolupráce s mladými návštěvníky. Podle Sehnala nezáleží na tom, zda návštěvník má nebo nemá finanční možnosti zakoupení prezentovaných předmětů. To podstatné podle něho je, aby s mladým návštěvníkem prezentátoři mluvili, řekli mu vše, co potřebuje vědět a pomohli mu tak odhalit možnosti a perspektivy veletrhu i jeho samotného.

Dalším řečníkem byl Roman Pommer, prezident Cechu obkladačů České republiky a předseda představenstva Hospodářské komory hlavního města Prahy. Ten mluvil o nezbytnosti návratu řemesel, která podle něj chybí. Prostřednictvím projektů, jako je Cesta za řemeslem, se Hospodářská komora snaží lidem řemeslo zatraktivnit.

Podle designérky Ivy Bastlové, která při zahájení akce mluvila o digitálním tisku, je tento trend jednou z vln budoucnosti v oboru tisku. Podle ní nikdy nebude mainstreamovou záležitostí, ale v digitálním tisku rozhodně budoucnost je.

K vystavovatelům patří také muž s přezdívkou i1art. Tento člověk vyřezává do vinylových desek nejen obličeje celebrit. Obdivovatele gangsterských filmů může potěšit samopal Thompson vyrobený právě z vinylových desek. K vidění je toho ale mnohem víc. 

Podívejte se na video z veletrhu od naší sesterské televize TV Bydlení.

V rámci bohatého doprovodného programu budou probíhat každý den setkání se zajímavými osobnostmi, přednášky, semináře a workshopy. Více o programu.

nyv, sem

Doporučené pořady

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše
Nový díl

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect v regionech

TV Architect v regionech

TV Architect představuje...

TV Architect představuje...

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl