ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Kategorie Inovace a technologie Materiály, technologie a konstrukce Doplňte koupelnu dominantním prvkem v podobě designového umyvadla na míru

Doplňte koupelnu dominantním prvkem v podobě designového umyvadla na míru

Doplňte koupelnu dominantním prvkem v podobě designového umyvadla na míru
4. 1. 2024 / Autor: Štěpánka Šulanová

Umyvadlo je nedílnou součástí koupelny a pokud má být právě tento dominantní prvek netradiční, pak umyvadlo na zakázku je tou správnou volbou. Koupelna se stane originální a zároveň umyvadlo plně zapadne do konceptu samotné místnosti. Stačí si jen vybrat vámi preferovaný materiál, který bude ladit s ostatním vybavením koupelny.

Pokud si přejete mít v koupelně atypické umyvadlo, v dílně závodu TechnoArt dokážou vytvořit doslova zázraky a splnit vaše vize. Při výběru koupelnového vybavení jste často limitováni tvarem a designem keramického umyvadla, proč si tedy nenechat udělat designový kousek na míru. Závod se soustředí na zpracování keramických obkladů a dlažeb. Moderní technologické vybavení umožňuje pracovat s keramickými materiály obdobně jako s přírodním kamenem.

Umyvadla jsou elegantní, atypická, plně funkční a dokážou interiéru vtisknout absolutní originalitu. Umyvadlo na zakázku může mít ojedinělý rozměr s navazující kresbou, výsledek tak působí, jako by umyvadlo bylo vytesáno z jednoho kusu kamene. Materiál si vyberete dle designu vaší koupelny, a získáte tak naprosto unikátní interiérový prvek pro vaši koupelnu. Problémem není vyrobit ani umyvadlo v designu betonu či cortenu. Typová umyvadla jsou navržena z materiálů slinutých dlažeb v optimálním rozměru.

„Umyvadla z naší výroby TechnoArt jsou dokonalým řešením pro všechny zákazníky, kteří preferují moderní a netradiční design v dokonalém skloubení s interiérem. Nabízíme umyvadla s rovným či šikmým dnem, několik designových a rozměrových variant, nebo je možné vyrobit zcela unikátní umyvadlo na míru dle přání zákazníka. Nejedná se o sériovou výrobu, ale o naplnění představ každého klienta, který se na nás obrátí," říká Ladislav Huba, vedoucí výroby TechnoArt.

Umyvadla vyrobená v závodě TechnoArt mají několik výhod:

  • Na výběr máte z mnoha designů, rozměrů a tvarů
  • Umyvadla mají antibakteriální povrch odolný vůči chemikáliím
  • Výrobky jsou snadno omyvatelné
  • získáte jedinečný design
  • Atypické řešení na míru

Toto umyvadlo je vyrobené z krásné keramické dlažby Lux Experience od výrobce Italgraniti Group prodejce ProCeram. Doplněné je praktickou poličkou ze stejného materiálu. Umyvadlo z dlažby se hodí k nejrůznějším interiérovým designům. 

A nejde čistě jen o umyvadlo. Slinutou dlažbu můžete využít i v rámci obložení skříněk či stěn, a dokonce si ze stejného materiálu můžete nechat vytvořit i konferenční stolek či originální květináč. Vše v interiéru tak bude dokonale sladěné. Můžete si nechat vyrobit i atypickou kuchyňskou linku. Lze tak provázat celý interiér, kdy dekor, který je na podlaze přenesete na různé části v interiéru. Možné je vyrobit na přání i obložení krbů, nášlapy na schodiště, pracovní stůl a dokonce i recepční pult. Vyrábí zde atypické produkty z keramických dlaždic, skla, cortenu či technického kamene.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Roberto Palomba představil v Praze svou nejnovější práci

Do Prahy v těchto dnech zavítal italský architekt a designér Roberto Palomba. Na svých přednáškách zde představil svou nejnovější práci. Aktuálně se Palomba věnuje především průmyslovému designu pro ty nejprestižnější společnosti. Jednou z nich je i spolupráce se společností Ideal Standard, jedním z předních výrobců koupelnových a toaletních řešení.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Organické tvary sanitární keramiky doplněné stylovým modulárním nábytkem. To je japonská elegance v koupelnách!

Trendem v zařizování interiérů je vytvářet harmonické prostředí. To se týká i koupelen, na které je v poslední době brán větší důraz. V popředí stojí elegantní tóny, přírodní dekory a především designová sanitární keramika. Příkladem je nová kolekce Zencha z designové řady společnosti Duravit. Vybavení inspirované japonskou kulturou nabízí organicky tvarované sanitární předměty a modulární nábytek s dostatkem úložných prostor.

Doporučené pořady

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect v regionech

TV Architect v regionech

TV Architect představuje...

TV Architect představuje...

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl