ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Kategorie Development a stavby Téměř padesát nových bytů vznikne na pražském Chodově. Developer pomůže se zajištěním financování

Téměř padesát nových bytů vznikne na pražském Chodově. Developer pomůže se zajištěním financování

Téměř padesát nových bytů vznikne na pražském Chodově. Developer pomůže se zajištěním financování
15. 8. 2022 / Autor: Štěpánka Šulanová

Na pražském Chodově vznikne nový rezidenční projekt. V nabídce je už nyní 47 nových bytových jednotek, které zde vzniknou. Projekt s názvem Rivi Bachova by měl být dokončen na přelomu let 2023 a 2024. Developer pomůže klientům se zajištěním financování těchto bytů.  

Výstavbu a prodej projektu Rivi Bachova má na starosti developerská společnost YIT. Na Chodově mezi ulicemi Mikulova a Bachova vyroste na místě bývalé kotelny moderní výšková budova. Uvnitř vzniknou byty ve finském stylu o dispozicích od 1+kk do 3/4+kk o velikosti 33m2 až 91 m2. Součástí některých jednotek budou balkony či terasy. Na jižní fasádě bude příprava pro předokenní screenové rolety a všechny podstřešní byty budou vybaveny klimatizací. Samozřejmostí jsou pak sklepy, kočárkárna a parkovací stání – ta v garážích budou přístupná dvěma autovýtahy. Součástí domu bude také komerční prostor s využitím pro showroom, květinářství nebo obchod s drobným zbožím.

Bytový dům s moderními architektonickými prvky o 12 nadzemních a dvou podzemních podlažích plynule naváže na stávající panelovou zástavbu a vizuálně ukončí celý blok. Budova je inspirovaná severskou architekturou, pro kterou jsou typické čisté linie a elegantní vzhled. Fasádu v nadčasové barevné kombinaci oživí vystupující rizality.

Mohlo by vás zajímat

Veletrhy

Vybíráte nový byt? Ukážeme vám, jak se bydlí s finským developerem YIT!

Developerská společnost YIT si je vědoma toho, že koupi bytu v současné době znesnadňuje rostoucí inflace, vysoké úrokové sazby i zdražování energií. Rozhodla se proto zájemcům pomoci se zajištěním financování. „Aktuálně je doba složitá především pro zájemce s hypotékou, pro něž může být pořízení nového bytu problematické. Ve YIT se proto snažíme našim klientům pomoci a najít společně s nimi cestu, která jim koupi nemovitosti umožní a zefektivní vynaložené náklady. V rámci služby Hypo.YIT tak mají k dispozici profesionální servis našich finančních poradců,“ popisuje obchodní ředitelka YIT Stavo Dana Bartoňová a dodává: „Ty mohou samozřejmě využít i v případě projektu Rivi Bachova, který se hodí pro vlastní bydlení i jako investice do budoucna. Tyto nové bytové jednotky se nacházejí v žádané lokalitě Prahy 11, jež se vyznačuje veškerou občanskou vybaveností, dobrou dopravní dostupností a spoustou příležitostí k zábavě, sportu i odpočinku.“

Bytový dům vyroste v městské části Praha-Chodov, která skýtá výborné zázemí jak pro singles, tak pro rodiny s dětmi – ty potěší mateřské a základní školy či Mamma centrum Opatov v těsném sousedství. V nejbližším okolí projektu se dále nachází supermarkety, restaurace, kavárny, pošta, poliklinika a řada služeb. Co se týče dalších nákupních možností, autem lze během chvilky dojet do největšího obchodního centra v Česku Westfield Chodov nebo do obchodní zóny Průhonice-Čestlice. Noví rezidenti ocení také skvělou dopravní dostupnost, jen pár minut pěšky je vzdálená stanice metra C – Opatov. V Praze 11 pak není nouze ani o zábavu a sportovní vyžití.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

V Praze – Libni vznikají tři nové bytové domy finského developera

Tři bytové domy s až pěti podlažími vyrostou v pražské Libni, mezi ulicemi Červená báň a Františka Kadlece. Situované budou do polouzavřeného bloku ve tvaru písmene U. Bytové jednotky v projektu Koti Libeň budou mít dispozice od 1+kk do 5+kk a výměru 24 m2 až 115 m2. K většině z nich bude náležet vlastní balkon, terasa nebo předzahrádka, směřující do klidného vnitrobloku.

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Hrubá stavba developerského projektu Parvi Cibulka je úspěšně dokončena

Nad projektem Parvi Cibulka od developera YIT zavlála glajcha. Tento rezidenční projekt vyrůstá v pražských Košířích. Jedná se o přestavbu bývalé továrny Meopta. Celkem zde vyroste 150 nízkoenergetických bytů loftového typu v několika variantách. Finální kolaudace jednotek je plánována na léto 2022 a noví obyvatelé se pak budou moct stěhovat koncem téhož roku.

 

 

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality

Nové byty ve finském stylu vyrostou v pražských Horních Měcholupech

V Praze 15 byla zahájena stavba zcela nového bytového projektu s názvem Happi Milánská. Vzniknout zde má 72 nových bytů ve finském stylu o velikosti až 99 m². Bytový dům nabídne výbornou dostupnost jak do přírody, tak do centra metropole. Developerem je finská společnost YIT. Předpokládaná kolaudace je plánována na 2. kvartál roku 2024.

Doporučené pořady

TV Architect v regionech
Nový díl

TV Architect v regionech

TV Architect představuje...
Nový díl

TV Architect představuje...

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl