ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Zprávy a aktuality Realitní kancelář Pubec změnila vedení. Podnik nyní vede dcera zakladatele

Realitní kancelář Pubec změnila vedení. Podnik nyní vede dcera zakladatele

Realitní kancelář Pubec změnila vedení. Podnik nyní vede dcera zakladatele
28. 5. 2019 / Autor: Living Media Popisek: Sídlo Realitní kanceláře Pubec

Novou ředitelkou plzeňské Realitní kanceláře Pubec se stala Šárka Pubcová, která je dcerou zakladatele. Mezi starým a novým vedením nadále probíhá spolupráce. Původní ředitelka se rozhodla posunout se ve své kariéře dál.

Dne 2.4. 2019, na 29. narozeniny Realitní kancelář Pubec, se po Michaele Džupinové ujala funkce ředitelky Realitní kanceláře Pubec Šárka Pubcová. Džupinová se po jedenácti letech na postu ředitelky rozhodla posunout ve své profesní kariéře dál a zkusit nové věci. „Byla úspěšnou ředitelkou, a proto bych jí chtěla jménem svým i jménem svého otce poděkovat za její práci, obětavost a pracovní nasazení, které firmě jedenáct let věnovala a popřát jí, aby se jí v jejích nových plánech dařilo.  Míša sice odchází z postu ředitelky realitní kanceláře, ale i nadále budeme spolu úzce spolupracovat,“ komentuje odchod bývalé ředitelky Pubcová.

Úzká spolupráce bude pokračovat

Šárce Pubcové je 45 let. Absolvovala bakalářské studium na ekonomické fakultě a následně pak právnickou fakultu na Západočeské univerzitě. Když její otec v roce 1990 zakládal svou společnost, bylo jí 16 let a od počátku ve  firmě pracovala. Začínala po večerech jako uklízečka, o prázdninách pak jako recepční a poté při studiu právnické fakulty nastoupila do právního oddělení, kde působila až do své  mateřské dovolené v roce 2008. V tomto roce jmenoval její otec ředitelkou realitní kanceláře Míšu Džupinovou s tím, že na řízení firmy se tak začal podílet už jen částečně jako poradce a konzultant.

Získal pro sebe mnohem více volného času a mohl začít cestovat. Nadále však realizoval developerský projekt budování stavebních pozemků Letkov v Podlesí I., se kterým mu jeho dcera při mateřské pomáhala. Po ukončení mateřské začala řídit developerské projekty místo otce a on i zde postupně začal vystupovat pouze jako poradce a investor.

Přežili krize a jedou dál

Pavel Pubec se narodil v Plzni. V letech 1962 – 1966 vystudoval stavební průmyslovku a následně Stavební fakultu Českého vysokého učení technického. Při studiu na vysoké škole pracoval půl roku na stavbě v Mnichově.  Po úspěšném dokončení studia se 3 roky věnoval práci investičního technika v Kovosvitu v Sezimově Ústí, 10 let pracoval ve Stavebním podniku města Plzně a 5 let působil jako vedoucí projekce v Silnicích Plzeň.

V osmdesátých letech se získal znaleckou licenci a již v době před Sametovou revolucí se věnoval oceňování nemovitostí.  Znalost plzeňského prostředí a kontakty, které získal právě jako znalec v oboru oceňování nemovitostí, pomohly firmě překonat nejednoduché počáteční období a různé krize.

V roce 2017 pořídil Pubec pro realitní kancelář vlastní sídlo firmy. Poté, co proběhlo stěhování firmy, jeho dcera začala cítit, že ačkoli je její otec zdráv a stále plný energie, byl to zásadní mezník jeho profesního života

Povinnost vůči rodinnému dědictví

Uvědomila si, že někdo z rodiny musí nastoupit na jeho místo. „Začala jsem přemýšlet o tom, že bych se po 10 letech vrátila zpět do realitky a zastoupila ho. Celou dobu jsme úzce spolupracovali, rozuměli si a vždy tam, kde on uvolnil svůj prostor, jsem naprosto přirozeně nastoupila na jeho místo já. A tak mne po vzájemné dohodě v roce 2018 jmenoval svým zástupcem,“ říká Pubcová.

Již nějaký čas předtím Džupinová avizovala svůj plán opustit funkci ředitelky. Vyvstala tak zásadní otázka, kdo bude novým ředitelem. Bylo složité si představit, že by to mohl být někdo zvenčí a ani nikdo z firmy se o tuto pozici neucházel. „Věděla jsem, že by to měl být někdo, kdo firmu zná, zná její základní principy, hodnoty, zná lidi ve firmě. Je to rodinná firma, založená na tradici a jméně jejího zakladatele.  A ačkoli jsem nikdy neuvažovala o tom, že bych chtěla zastávat funkci ředitelky, cítila jsem povinnost vůči „rodinnému dědictví“, “ dodala Pubcová.

Bylo to nelehké rozhodování, protože stát se ředitelkou firmy znamená vzít na sebe obrovskou zodpovědnost, zodpovědnost vůči klientům, vůči lidem ve firmě a vůči něčemu, co otec úspěšně budoval dvacet devět let. Ale dcera svého otce se rozhodla, že do toho půjde. Je připravena udělat všechno proto, aby firma fungovala a vzkvétala, aby dál pomáhala klientům při realitních obchodech. Bude pokračovat a dál stavět na principech, se kterými tuto firmu pan Pubec zakládal. „Doufám, že nezklamu.“

TVbydleni.cz  natáčela taktéž s Realitní kanceláří Pubec rozhovory na téma:

Jak prodat nemovitost zatíženou zástavním právem?

Kupujete nemovitost a potřebujete prodat svoji stávající?

Jak zjistit reálnou tržní cenu nemovitosti?

nyv

 

 

Doporučené pořady

TV Architect představuje...
Nový díl

TV Architect představuje...

TV Architect v regionech
Nový díl

TV Architect v regionech

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl